Επικοινωνία και άλλες Πληροφορίες
Υπηρεσίες και Αμοιβή

Το Αίνιγμα (Οιδίπους και Σφίγγα των Θηβών). Ερυθρόμορφος Κάλυκας 470 π.Χ. Μουσείο Βατικανό Ρώμη

Οιδίπους και Σφίγγα

Ερυθρ. Κάλυκας 470 π.Χ.

Η ενδεδειγμένη ψυχοθεραπευτική παρέμβαση διαμορφώνεται βάσει θεραπευτικού αιτήματος και κλινικής / διαγνωστικής αξιολόγησης. Οι θεραπευτικές παρεμβάσεις αφορούν σε:

(συνεδρίες των 50' με συχνότητα 1 έως 2 φορές την εβδομάδα)

(συνεδρίες των 60' με συχνότητα 1 έως 2 φορές την εβδομάδα)

(συνεδρίες των 60' με συχνότητα 2 έως 4 φορές τον μήνα)

(συνεδρίες των 45' με συχνότητα 2 έως 4 φορές τον μήνα)

Το ακριβές πρόγραμμα συμφωνείται βάσει των απαιτήσεων της επιλεγμένης παρέμβασης σε συχνότητα και διάρκεια συνεδριών καθώς και της διαθεσιμότητας του γραφείου σε ημέρες και ώρες αλλά και ανάλογα με την προτίμηση των ενδιαφερόμενων. Η δε αμοιβή διαμορφώνεται επίσης βάσει της επιλεγμένης παρέμβασης και κινείται μέσα στα όρια κοστολόγησης των υπηρεσιών ψυχοθεραπείας τουλάχιστον αναφορικά με τα τρέχοντα δεδομένα στην Αθήνα.

H πληρωμή της αμοιβής στο γραφείο γίνεται με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω POS. Για τις εξ' αποστάσεως συνεδρίες* είτε με τραπεζικό έμβασμα (μέσω φυσικού καταστήματος ή e-banking) ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω PayPal στον παρακείμενο σύνδεσμο:

 

* Ο τρόπος πληρωμής για τις εξ' αποστάσεως συνεδρίες αποφασίζεται κατόπιν συνεννόησης. Για τις συναλλαγές μέσω διατραπεζικών εμβασμάτων ενδέχεται να απορρέουν επιπλέον χρεώσεις ανάλογα με την τράπεζά σας

 

Κλείστε Ραντεβού