Επικοινωνία και άλλες Πληροφορίες
Υπηρεσίες και Αμοιβή

Το Αίνιγμα (Οιδίπους και Σφίγγα των Θηβών). Ερυθρόμορφος Κάλυκας 470 π.Χ. Μουσείο Βατικανό Ρώμη

Οιδίπους και Σφίγγα

Ερυθρ. Κάλυκας 470 π.Χ.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης έναντι της διασποράς της COVID-19 οι υπηρεσίες ψυχοθεραπείας παρέχονται και με εξ' αποστάσεως συνεδρίες μέσω εφαρμογών βιντεοκλήσης.

Όσον αφορά τις συνεδρίες στο γραφείο λαμβάνονται σε συμμόρφωση με τις υγειονομικές οδηγίες μέτρα ελαχιστοποίησης διασποράς του ιού, ήτοι η υποχρεωτική χρήση μάσκας, ο μη συγχρωτισμός στην αίθουσα αναμονής, η τήρηση απόστασης τριών μέτρων κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η χρήση καθαριστή αέρα (με φίλτρα πιστοποιημένα για SARS-COV-2) μαζί με τακτικό φυσικό αερισμό του χώρου, καθώς και η παροχή αντισηπτικών μέσων.

Σύμφωνα δε με το άρθρο 206 του ν.4820/2021 προβλέπεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλο το προσωπικό των γραφείων ιδιωτών ψυχολόγων, ενώ με εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας

προβλέπεται από 22.11.2021 η πρόσβαση σε αυτά είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή ελλείψει αυτών με αρνητικό PCR ή Rapid Test. Ως εκ τούτων, δηλώνεται υπεύθυνα ότι ο ψυχολόγος κ. Αλεξανδράκος είναι πλήρως εμβολιασμένος, οι δε προσερχόμενοι στο γραφείο καλούνται να τηρούν ιδία ευθύνη τα αναφερόμενα.

Η ενδεδειγμένη ψυχοθεραπευτική παρέμβαση διαμορφώνεται βάσει του θεραπευτικού αιτήματος και της κλινικής/ διαγνωστικής αξιολόγησης. Οι θεραπευτικές παρεμβάσεις αφορούν σε:

(συνεδρίες των 50' με συχνότητα 1 έως 2 φορές την εβδομάδα)

(συνεδρίες των 60' με συχνότητα 1 έως 2 φορές την εβδομάδα)

(συνεδρίες των 60' με συχνότητα 2 έως 4 φορές τον μήνα)

(συνεδρίες των 45' με συχνότητα 2 έως 4 φορές τον μήνα)

Το ακριβές πρόγραμμα συμφωνείται βάσει των απαιτήσεων της επιλεγμένης παρέμβασης σε συχνότητα και διάρκεια συνεδριών καθώς και της διαθεσιμότητας του γραφείου σε ημέρες και ώρες αλλά και ανάλογα με την προτίμηση των ενδιαφερόμενων. Η δε αμοιβή διαμορφώνεται επίσης βάσει της επιλεγμένης παρέμβασης και κινείται μέσα στα όρια κοστολόγησης των υπηρεσιών ψυχοθεραπείας τουλάχιστον αναφορικά με τα τρέχοντα δεδομένα στην Αθήνα.

H πληρωμή της αμοιβής στο γραφείο γίνεται με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω POS και για τις εξ' αποστάσεως συνεδρίες* είτε με τραπεζικό έμβασμα (μέσω φυσικού καταστήματος ή e-banking) ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω PayPal στον παρακείμενο σύνδεσμο:

* Ο τρόπος πληρωμής για τις εξ' αποστάσεως συνεδρίες αποφασίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Για τις συναλλαγές μέσω διατραπεζικών εμβασμάτων ενδέχεται να απορρέουν επιπλέον χρεώσεις ανάλογα με την τράπεζά σας

 

Κλείστε Ραντεβού