Επικοινωνία και άλλες Πληροφορίες
Υπηρεσίες και Αμοιβή

Το Αίνιγμα (Οιδίπους και Σφίγγα των Θηβών). Ερυθρόμορφος Κάλυκας 470 π.Χ. Μουσείο Βατικανό Ρώμη

Οιδίπους και Σφίγγα

Ερυθρ. Κάλυκας 470 π.Χ.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης έναντι της διασποράς του νέου κορωνοϊού οι υπηρεσίες ψυχοθεραπείας δύνανται να παρέχονται και με εξ' αποστάσεως συνεδρίες μέσω εφαρμογών βιντεοκλήσης.

 

Όσον αφορά στις συνεδρίες που γίνονται στο γραφείο λαμβάνονται σε συμμόρφωση με τις σχετικές υγειονομικές οδηγίες όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλίζεται ο μη συγχρωτισμός στην αίθουσα αναμονής, ο συνεχής φυσικός αερισμός του χώρου, η τήρηση απόστασης τριών μέτρων κατά τις συνεδρίες, μία κατά το δυνατόν ελεγχόμενη χρήση του κλιματισμού, καθώς και η παροχή αντισηπτικών μέσων και μασκών μιας χρήσης.

Η επιλογή της ενδεδειγμένης ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης συνδιαμορφώνεται βάσει του εκάστοτε θεραπευτικού αιτήματος και της αρχικής κλινικής διαγνωστικής αξιολόγησης. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν σε:

Διάρκεια Συνεδρίας 50'. Συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα 

(βραχύχρονη ή ανοικτού τέλους ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία)

Διάρκεια Συνεδρίας 60'. Συχνότητα 1 φορά την εβδομάδα

(βραχύχρονη ή ανοικτού τέλους ψυχοδυναμική θεραπεία)

Διάρκεια Συνεδρίας 50'. Συχνότητα 2 με 4 φορές το μήνα

(ημιδομημένη, 16-20 συνεδριών παρεμβατική θεραπεία)

Διάρκεια Συνεδρίας 60'. Συχνότητα 2 με 4 φορές το μήνα

(βραχύχρονη ή ανοικτού τέλους ψυχοδυναμική θεραπεία)

Το ακριβές πρόγραμμα συμφωνείται βάσει των απαιτήσεων της επιλεγμένης παρέμβασης σε συχνότητα και διάρκεια συνεδριών καθώς και της διαθεσιμότητας του γραφείου σε ημέρες και ώρες αλλά και ανάλογα με την προτίμηση των ενδιαφερόμενων. Η δε αμοιβή διαμορφώνεται επίσης βάσει της επιλεγμένης παρέμβασης και κινείται μέσα στα όρια κοστολόγησης των υπηρεσιών ψυχοθεραπείας τουλάχιστον αναφορικά με τα τρέχοντα δεδομένα στην Αθήνα.

H πληρωμή της αμοιβής στο γραφείο γίνεται με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω POS. Για τις εξ' αποστάσεως συνεδρίες* είτε με τραπεζικό έμβασμα (μέσω φυσικού καταστήματος ή e-banking) ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω PayPal στον παρακείμενο σύνδεσμο:

 

* Ο τρόπος πληρωμής για τις εξ' αποστάσεως συνεδρίες αποφασίζεται κατόπιν συνεννόησης. Για τις συναλλαγές μέσω διατραπεζικών εμβασμάτων ενδέχεται να απορρέουν επιπλέον χρεώσεις ανάλογα με την τράπεζά σας

 

Κλείστε Ραντεβού